ЗА НАС

Уважаеми настоящи и бъдещи клиенти на Ред Хорсис Бус ЕООД,

Ред Хорсис БусКазвам се Николай Христов и съм управител на българска фирма за транспорт. Фирмата ни е на пазара за транспорт на стоки и товари от 2004 година. Основната ни задача е да предложим качествени транспортни услуги, както за физически лица, така и за бизнес клиенти.

В качеството си на заеманата от мен длъжност, ще ви запозная накратко с дейността на нашия екип в сферата на товарния транспорт.

Транспортни услуги от Ред Хорсис Бус ЕООД

Предлагаме транспортни услуги в София, товарни превози в страната и транспорт и спедиция в Евросъюза. Услугите ни включват също и пренос, превоз и доставка на товари, транспортиране на лични вещи и багаж. Извършваме и пренасяне на офиси и апартаменти.

За Вас, уважаеми бизнес партньори, предлагаме товарни микробуси и камиончета с падащ борд  до 25 кубика и до 3 тона полезен товар (десет европалета). Те са на разположение 24 часа в денонощието. Предоставяме и транспортни услуги до 2 тона с бордови (открити) микробуси, което позволява товарене и разтоварване с мотокар или кран.

За физически лица транспортът е свързан с наемане на товарни таксита за пренос на домашно имущество в София, превоз на мебели за София и страната. Предлагаме и помощ при пренасяне и преместване на жилищно обзавеждане (къща, апартамент, квартира, помещение под наем).
Автомобилите ни са пригодени и могат да извършват транспортни услуги в София – идеален център и централна градска част.
Независимо от забраната за център – София за автомобили с общо тегло над 3,5 тона, фирмата ни разполага с разрешителни и може да доставя товари с по-голяма тежест и обем.

Работим с утвърдени компании в сферата на логистиката и спедицията в България.

Водещи логистични и куриерски фирми разчитат на Ред Хорсис Бус ЕООД за превоз, разнос и доставка на техни пратки до краен клиент.

На сайта ни ще намерите актуална информация за цени на различните по вид дейности на нашата фирма.

Желая Ви ползотворна работа с нашия екип от петима служители. Те с удоволствие ще отговорят на всеки Ваш въпрос, свързан с транспортните услуги, които предлагаме на българския пазар.